Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy erdő, ahol sokféle állat élt együtt. A vadászó macska, aki állandóan járta az erdőt, hogy megtalálja a zsákmányát. Az öreg farkas, aki a tudásával és tapasztalatával irányította a többi állatot. A dolgos méh, aki mindig dolgozott, hogy megtermelje a mézet. A vidám kacsa, aki mindig nevetett és játszott. és a kis róka, aki mindig kíváncsi volt és fedezte fel az erdő titkait.

állatok barátsága mese


Egy nap a kis róka megtalált egy kis tó partján egy jó nézésű bogyót. Róka úgy gondolta, hogy ezt a bogyót megoszthatja az összes állattal az erdőben, hogy mindenki élvezhesse az ízét. Elment a többi állathoz és megosztotta velük a bogyót. Mindenki nagyon örült neki és köszönetet mondtak a rókának.


A kis róka úgy gondolta, hogy ez a jó ötlet, hogy megosztja az összes állattal az erdőben, hogy mindenki élvezhesse az ízét. Elhatározta, hogy minden nap fedez fel valami újat és megosztja azt az összes állattal.


Az erdő állatai kezdtek élvezni a róka új találmányait, és kezdtek együtt dolgozni, hogy megoszthassák egymással, amit megtaláltak. A macska kezdte megosztani a zsákmányát a többiekkel, a méh kezdte megosztani a mézét, és a kacsa kezdte megosztani a játékait. Az öreg farkas pedig tanácsokat adott, hogy hogyan lehetne jobban élni együtt.


Az erdő állatai együtt kezdtek élni és segíteni egymást, és az erdőből egy boldog és békés közösség lett.


A történet tanulsága: Az együttműködés és a segítőkészség a kulcs a boldogsághoz és a békéhez.